EasItalia

Consulenten

EasItalia biedt full-service dienstverlening, u heeft dus één aanspreekpunt voor al uw vragen. Om een volledige service te kunnen garanderen werken wij nauw samen met andere juridische specialisten, uit Nederland en uit Italië.

Aan de Nederlandse kant bestaat vooral behoefte aan notariële ondersteuning: deze hebben wij gevonden bij notariskantoor Voorneman Geenen te Amsterdam, een vooraanstaand kantoor met een specialisatie in ondernemingsrecht, onroerend goed en estate planning. Dit kantoor kan met name worden ingeschakeld voor een deskundig Nederlands  juridisch - en estate planning advies en voor het opstellen van aktes met betrekking tot uit Nederland gefinancieerde hypotheken en volmachten voor het passeren van documenten in de lokale jurisdictie.

Wanneer een probleemstelling daarom vraagt, kunnen Italiaanse consulenten – veelal notarissen, advocaten en fiscalisten - worden ingeschakeld. Deze professionals werken al langdurig samen met de oprichtster van EasItalia .

Welke specialist ook wordt ingeschakeld, als opdrachtgever hebt u altijd één gesprekspartner: Carolina Ramacciotti. Zij onderhoudt alle contacten met de consulenten. Dat houdt het voor u gemakkelijk en overzichtelijk.