EasItalia

Vind de weg in Italie

Italië is hot. Is het de zoektocht naar een beter klimaat? Of het verlangen naar een andere levensstijl: la dolce vita? Of misschien de rijke cultuur, en de schitterende natuur? 
Steeds meer Nederlanders ontdekken Italië. Als vakantiebestemming als tweede vaderland. Ook op zakelijk gebied biedt Italië vele mogelijkheden. Veel ondernemende Nederlanders proberen hun levenskeuze te combineren met zakelijke belangen en dromen ervan om een bed & breakfast of een agriturismo te beginnen in hun smaakvol verbouwde ‘rustico’. 
Anderen ontdekken Italië als afzetmarkt. De economie begint op te leven, nieuwe markten kunnen worden aangeboord. Maar wat haalt u zich op de hals als u een Italiaanse agent aanstelt? En hoe gaat u om met Italiaanse afnemers die het niet zo nauw nemen met uw betalingsvoorwaarden? 
Als Nederlander is het niet eenvoudig om toegang te krijgen tot Italië. EasItalia helpt u vakkundig op weg. Met gedegen adviezen en kennis van de situatie ter plaatse. Op juridisch en financieel gebied. In het Nederlands. En in het Italiaans.