EasItalia

Wie zijn wij?

Oprichtster van EasItalia is Carolina van Hellenberg Hubar - Ramacciotti. Zij groeide op in Milaan en studeerde cum laude af in de rechtsgeleerdheid aan de universiteit van Milaan. Na haar huwelijk, dat zelfde jaar, met een Nederlander, vestigde zij zich in Den Haag.
Carolina heeft jarenlang als juriste en als juridisch tolk-vertaalster gewerkt bij Nederlandse advocatenkantoren. Daar trad zij vooral op als adviseur voor Italianen die in Nederland zakelijke belangen hebben.
Met EasItalia doet zij nu exact het omgekeerde: zij assisteert Nederlanders die stappen willen zetten in Italië. Haar Italiaanse juridisch achtergrond en haar uitgebreide netwerk vormen de kern van deze unieke dienstverlening.

De kracht van Carolina Ramacciotti:

  • Uitstekende kennis van de Italiaanse wet- en regelgeving in combinatie met een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.
  • Als volledig ingeburgerde Nederlandse is zij als geen ander in staat om de verbinding te leggen tussen Nederland en Italië. Met haar diepgaande kennis van de Italiaanse én de Nederlandse cultuur kan zij overeenkomsten vinden en verschillen overbruggen.
  • Complete dienstverlening in één hand. Met haar uitgebreide netwerk van Italiaanse notarissen, advocaten, fiscalisten en accountants kan zij full-service assistentie verlenen. Compleet met beëdigde vertalingen van alle stukken in de Nederlandse én Italiaanse taal.
  • Grote flexibilteit. Op verzoek reist zij persoonlijk naar Italië om uw belangen te behartigen.